KARMAZIN
Disponibilitate: În Stoc
Soi târziu, fertil. Rădăcină sferică, uniformă, cu greutatea de 400 g. Carnea este roșu intens închis, cu un conținut crescut de zahăr. Perioada de vegetație: aproximativ 110 zile. Soi recomandat pentru cultivare pentru uz, depozitare și prelucrare în timpul iernii. Data semănatului: de la mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii iunie. Adâncimea de însămânțare: 2-3 cm. Pentru a semăna 1 ara sunt necesare 100-120 g de semințe.
Soi de uz general. Forma rădăcinii este sferică, cu o secțiune transversală uniformă și o culoare roșie închisă intensă a cărnii. Se caracterizează printr-un conținut mai mic de nitrați. Conținutul de betanină din suc este de 0,07%, în timp ce raportul dintre betanină și vulgaxantină este de 1,3.
Sucurile de sfeclă au un efect foarte pozitiv asupra eficienței organismului. Sunt recomandate persoanelor cu un stil de viață activ. Cel mai mare avantaj al sfeclei roșii este conținutul de fier și potasiu (2 sfeclă reprezintă 528 mg potasiu).
Cerințe: sfecla roșie este sensibilă la scăderea temperaturii sub 0 C (acoperiți cu agrotextil de primăvară în cazul înghețurilor de primăvară ). Sfecla roșie are cerințe relativ mici de apă. Prezintă cea mai mare cerere de apă în timpul germinării, apariției și în timpul creșterii rădăcinilor. Cel mai bun pentru cultivarea sa este solul argilos nisipos, cu un conținut ridicat de humus. Sfecla roșie tolerează solurile bogate în substanțe nutritive , dar amintiți-vă că nu îi place gunoiul de grajd proaspăt.
Sfecla roșie este cultivată numai din însămânțarea directă în pământ.
Număr de semințe: 50-120buc. în grame
Viteză de însămânțare: 12-15 kg / 1ha
Data plantării : decada a III-a IV-a decada a VII-a
Spațiere: 25x45 cm Vegetare
: 90-120 zile
Data recoltării: a doua decadă VII - a doua decadă X
Spune-ţi opinia
Numele tău:Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău Bun
Introduceţi codul din imagine: