SUMATRA F1
Disponibilitate: În Stoc
Hibrid mediu târziu (139-143 zile), foarte fertil, cu o structură favorabilă a randamentului, în același timp cu arpagic, fiabil în producție. Util pentru consum și depozitare imediată. Ceapă sferică, greutate 100 - 120 g. Cojile uscate sunt de culoare aurie închisă, bine atașate, carnea este alb-crem.
Ceapa are cerințe ridicate de sol, ar trebui cultivate pe un sol fertil cu un conținut ridicat de humus și substanțe nutritive . De asemenea, este important ca câmpul să fie bine cultivat și solul să fie permeabil și suficient de umed.
Ceapa este o legume foarte apreciate și utilizate în mod obișnuit în bucătărie, rețete de multe feluri de mâncare diferite, cum ar fi supe, tocănițe, caserole, sosuri, fripturi, conțin ceapă, usturoi , arpagic sau plante înrudite. Are și proprietăți curative. Este o sursă bogată de vitamine C, din grupa B și provitamina A, precum și calciu și potasiu, care deacidifică organismul. Carnea de ceapă conține compuși de sulf, așa-numiții fitoncide, care au efect bactericid și flavonoide (quercetină și kaempferol) cu puternic efect antioxidant și anticancer.
Sucul de ceapă funcționează ca un adevărat antibiotic. Distruge bacteriile care provoacă infecții ale pielii, inclusiv Staphylococcus aureus.
Datorită proprietăților sale, ceapa este utilizată pentru vindecarea rănilor, furunculelor, abceselor, arsurilor, crăpăturilor pielii și acneei. Pentru alte afecțiuni respiratorii, siropul tradițional de ceapă cu miere este cea mai bună soluție .
Spune-ţi opinia
Numele tău:Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău Bun
Introduceţi codul din imagine:
