SELECTIE BERGGOLD

2,80 lei
Cod produs: SELECTIE BERGGOLD
Disponibilitate: Out Of Stock

Opţiuni disponibile


* Cantitate:
 Fasolea  oloaga fideluta aurie Berggold – Selectie  este un soi   timpuriu foarte productiv si gustos. Fara fibre si cu o culoare galbena extrem de atragatoare,  cu boabe de culoare alba ce produce pastai drepte, lungi de 12-13 cm. Pastaile pot fi culese incepand cu mijlocul sezonului. Nu este pretentioasa la conditiile de crestere,usor de insamantat si ingrijit.
Insamantarea se face din martie pana in iulie, germineaza in 7-14 zile si pot fi culese in 8-12 saptamani. Planta are talie de 50-60 cm inaltime, este viguroasa si foarte productiva.

Temperatura minima de germinare a semintelor este de 15° C si rasarirea are loc in 12 – 14 zile(perioada scurta de vegetatie) iar la 55-58 zile se obtine primele roade . Acest tip de fasole oloaga are cerinte moderate fata de lumina, umiditate si prezinta faze critice pentru apa la germinatie, inflorire, legarea pastailor. Pe solurile sarace in nutrienti e bine sa se faca o fertilizare  cu azot in primele faze de vegetatie, la inflorit. Potrivita atat pentru consum cat si pentru pastrare. Doza recomandata de insamantare: 1 kg/10 mp

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: