HECTOR
Disponibilitate: În Stoc
Efectele aminoacizilor din plante - Aminoacizi sunt molecule simple formate prin descompunerea proteinelor. Au o structura mixta de lanturi. Toti aminoacizii contin carbon, hidrogen si oxigen. In acelasi timp, exista specii care contin sulf si fosfor.
Beneficiile utilizarii aminoacizilor :
1. Pentru minimizarea factorilor de stres si pentru a da plantei un randament sanatos si abundent.
2. Prevenirea problemelor care pot aparea in timpul descendentei plantelor si formarea fructelor.
3. O anumita energie este folosita pentru a forma aminoacizi in radacini. Cand pregatim aminoacizii necesari plantei cu Hector, nu o irosim pe radacina plantei si folosim energia in alte activitati.
4. O alta caracteristica a aminoacizilor este chelarea oligoelementelor si facilitarea acestora in planta.
Toti aminoacizii in afara glicinei pot fi pastrati in forma L si D.
Numai aminoacizi L-alfa fac parte din proteine si sunt activi in metabolism.
Spune-ţi opinia
Numele tău:Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău Bun
Introduceţi codul din imagine: